Все категории
Добавить товар

Зручний бавовняний бюстгальтер, бюст з мереживом від tcm tchibo (чібо), німеччина, 80b

330 грн
Описание

Зручний бавовняний бюстгальтер, бюст з мереживом від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір 80B, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3694). Як і на всіх бюстах ТСМ Чібо - невеликий поріз, де вказано розмір, на функціональність не впливає. З кісточками, без паралону.
__________________________
напівобхват грудей - 34 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Формує природне декольте без чашок. Здвоєні, непрозорі чашки - безшовно сформовані. З ніжним мереживом на крилах. Приємно м'яка бавовна, еластична якість. З високоякісним фірмовим еластаном для довговічності та високої стійкості до прання. Оптимальна посадка: ширина лямок і застібок регулюється пропорційно розміру чашки. Регульовані бретелі. 3-стороння регульована застібка SoftSeal®. Цей бюстгальтер на кісточках захищає водні ресурси. Перевірено на вміст шкідливих речовин - сторонніми, акредитованими інститутами.

колір
Синій

матеріал
90% бавовна (органіка), 10% еластан
Мереживо 93% поліамід, 7% еластан
Підкладка 85% поліамід, 15% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 80B
Материал:
Хлопок
Чашка:
На косточках
Стиль:
Классический
Бретели:
Несъемные
Принт:
Без принта

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?