Все категории
Добавить товар

Бюстгальтер-невидимка fly bra з ефектом push up суперціна!

138 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Торг

C FLY BRA надягай свої улюблені, розкішні та спокусливі вбрання

Бюстгальтер-невидимка Kiss Bra з ефектом push up, чорний, бежевий

ЛЕПЕСТКИ на грудь Invisible Fly Bra

Кольори в наявності: чорний, бежевий (телесний)

Розміри: чашка B, чашка С

Размер S - M = 9-10см

Розмір L — XL =  11.5-13см

ТЕГІ: Силіконові наклейки На Груди Багаторазові Жіночі Пелюстки Груді підніміть соски Невидимий Педик Клей Без Бретелек Спинки 

Бюстгальтер-невидимка — це революційний винахід, завдяки якому можна нарешті дозволити собі одягнути те найулюбленіше плаття з відкритою спиною, яке ви не могли носити через страшні бретелі від бюстгальтерів!

Силіконовий бюстгальтер — це новорічний винахід у світі спідньої білизни, який якнайшвидше знайшов безліч шанувальників. Цей предмет одягу не тільки виконує основні функції сучасних ліфчиків, але й має, порівнюючи з ними, низку переваг, що дають змогу носити його з вишуканим вбранням, що оголюють спину, плечі та декольте дівчат.

Особливості:

- Збільшує розмір Ваших грудей на 60%!

- Формує ідеальну зону декольте, приховуючи всі вади грудей.

- Надає грудям пишності й об'єму.

- Можливість носити улюблені плаття й топи без брителей.

- Клеїться безпосередньо на тіло зі спеціальною застібкою;

- М'який, непомітний і зручний;

- Водонепроникний;

- Немає лямочок, які спадають і видно з під одягу;

- Ідеальний для одягу з глибокими вирізами, підходить для плаття з відкритою спиною;

- Тканина чудово пропускає повітря, тому в білизні не буває спекотно в літню спеку.

- Якісний приємний на дотик силікон.

- Багаторазове використання!

- Не викликає алергії;

- Надає Вам упевненість у собі.

Як зберігати?

Бюстгальтер-невидимка розрахований на багаторазове використання. Промийте бюстгальтер теплою водою з милом і висушіть, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів. Наклейте захисну плівку, щоб зберегти липкий шар.

Характеристики Бюстгальтер-невидимка Kiss Bra з ефектом push up 
Колір: чорний

Бретелі: без бретелей.

Матеріал: 93% поліестер, 7% спандекс 

ТЕГИ: Silicone Breast Stickers Reusable Women Breast Petals Lift Nipple Cover Invisible Petal Adhesive Strapless Backless Stick on Bra

Мрія будь-якої жінки — мати бездоганний вигляд в очах чоловіків. Але часто нам заважають комплекси, то фізичні вади, особливо такі, як форма та розмір грудей. Зазвичай це виправляється громіздкими та незручними бюстгальтером, але має не дуже красивий вигляд, так і підходить не для всіх вбрань. Влітку хочеться носити легкі плаття з відкритими плечима та спиною. Але як жахливо виглядають бретельки від бюстгальтера, навіть якщо вони силіконові. Підібрати бюстгальтер до літнього вбрання дуже непросто. У продажу з'являвся багато невидимих бюстгальтерів, силіконових накладок, але конструкція їх була недовершена, та й якість китайського виробника залишала бажати найкращого.

Бюстгальтер-невидимка дуже м'який і природній. Стикаючись із Вашим тілом, він стає його невіддільною частиною. Клейкий пластир — зроблений на основі сучасних технологій — перевірений лабораторією й не становить жодної загрози для шкіри. Очищається він за допомогою мила та теплої води. Легко сушиться й можна сміливо надягати снів

Як зберігати?

Бюстгальтер-невидимка розрахований на багаторазове використання. Промийте бюстгальтер теплою водою з милом і висушіть, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів. Наклейте захисну плівку, щоб зберегти липкий шар.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары