Все категории
Добавить товар

Marie jo avero-бельгія-75d-бюстгальтер-балконет

190 грн
Описание

Marie Jo – це бельгійський бренд для білизни, заснований в 1981 році, коли компанія Van de Velde запустила лінію Marie Jo. Спокусливість, зручність, багатство форм і кольорів, відмінна посадка, гармонія краси та стилю – ось складові марки Marie Jo (Бельгія).Білизна як мистецтво, білизна як задоволення – два ці, здавалося б, суперечливі поняття, однаково чітко характеризують Marie Jo.
Вишукані переплетення мережив, поєднання дорогих тканин, новаторські дизайнерські рішення приведуть Вас у світ справжньої жіночності. У світ, що народжується у білизні Marie Jo.
У продажу бюстгальтер від елітного бельгійського бренду білизни Marie Jo, модель називається avero. Розмір з бирки 75D. Колір синій. Бюстгальтер моделі балконет з тканиною-клітиною (принт всієї багатої лінії Avero), місток оформлений в'язкою макраме з бантиком по центру з декоративною трояндочкою. Верхні бретельки оформлені квітковим макраме світлішого і темнішого синього відтінку, знімні бретельки, спинка на силіконових хвилях. Завдяки спеціальному кріпленню верхні бретелі можна застібати через шию. Вся довжина бюста-59см (м'який і добре тягнеться), висота чашки по центру з внутрішньої сторони 15см. Стан бюстгальтера дуже добрий
Відправка Укрпоштою та Новою поштою

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 75D
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?