Все категории
Добавить товар

Wolford-80в-унікальний безшовний бавовняний без кісточок бюстгальтер

480 грн
Описание

Компанія Wolford – це всесвітньо відомий бренд у сегменті доступної розкоші, один із лідерів індустрії. Wolford використовує у виробництві лише найкращі тканини. Wolford - це завжди ідеальна якість, легкий догляд, комфорт у використанні, особливе відчуття тканин на шкірі, властиве тільки Wolford, і бездоганний крій, який робить продукцію компанії улюбленою і бажаною жінками в усьому світі.
Сьогодні компанія Wolford кожного сезону представляє за новою колекцією колготок, спідньої білизни та одягу.
Сьогодні продукція компанії Wolford, як і раніше, виробляється на тій же фабриці поблизу містечка Брегенц. Всі вироби на 60% створені із застосуванням ручної роботи, причому кожне перед тим як потрапити на прилавки магазинів проходить цілих 18 рівнів перевірки якості. До того ж, розробники фірми Wolford традиційно продовжують дивувати покупців незвичайними новинками. Хоча, здавалося б, ще можна придумати в панчішно-шкарпетковій області. Проте талановиті австрійці сповнені нових ідей.
Всесвітньо відомі модельєри продовжують надавати перевагу саме цій марці на показах своїх колекцій. З австрійською панчішною компанією активно співпрацюють такі легенди моди, як Ерве Леже (Hervé Léger), Жан-Поль Готьє (Jean-Paul Gaultier), Пєро Форнацетті (Piero Fornasetti) та багато інших. Вироби Wolford використовуються для дефіле модних марок BCBG та Vivienne Westwood.
Бюстгальтер Wolford з еластичної бавовни з м'якими чашками
Регульовані бретелі, формовані чашки, оксамитова окантовка.
Регульовані застібки-гачки ззаду.
66% бавовна, 34% еластан.
Машинне прання
Підійде на розмір 80В (бирочка з розміром зрізана, орієнтир за вимірами). Вся довжина бюстгальтера-70см, вісота чашки по центру-16см, ширина чашки з поглибленням-17см. Стан бюстгальтера ідеальний. Ціна інтернет-магазину в Україні-6050 грн
Відправка Укрпоштою та Новою поштою

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 80B
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?