Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Термо носки rohner из мериносовой шерсти гольфы шерстяные высокие носки шерсть мериноса

270 грн
Описание

Шкарпетки Rohner Silver Jet - чудовий вибір для всіх любителів зимових видів спорту - як лижників, так і сноубордистів!
Підійде, якщо ви дбаєте про технічно вдосконалений продукт, який підтримує потрібну температуру, а також забезпечує антибактеріальний захист і запобігає неприємним запахам.
Модель Rohner Silver Jet оснащена зручним рантом і безшовним з'єднанням пальців, що виключає можливість можливих потертостей. Те, що компанія Rohner - це гарантія ідеальної посадки, відомо давно. Також варто відзначити технологію In & Out, що запобігає сповзанню шкарпеток, а також посилення на гомілці, що захищає від тиску.
Шкарпетки Rohner є перевіреним продуктом - 60 років в галузі та постійне прагнення до досконалості є рисами продукції цього швейцарського магната. Інноваційні технології та наявність у пропозиції продуктів на основі органічних матеріалів роблять їх виробника компанією, що перевищує поріг толерантності.
Merino Wool - найякісніша шерсть, отримана з руна мериносових овець. Характеризується ніжністю, приємна на дотик («не кусається») і високими тепловими параметрами. Забезпечує достатню повітропроникність і відводить зайву вологу.

Silver Fiber - це натуральне волокно: приємне до шкіри, антибактеріальне, антистатичне та дезінфікуюче. Срібло досягає чутливих ділянок шкіри, стимулює кровообіг і має ізоляційні властивості.

Склад:
- 47% мериносової вовни
- 27% бавовна
- 16% поліамід
- 7% поліакрил
- 3% срібного волокна

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
  • 38
Материал:
Махра Шерсть