Все категории
Добавить товар

1 пара якісні зручні жіночі бавовняні шкарпетки, носки від tcm tchibo (чібо),...

50 грн
Описание

1 пара Якісні зручні жіночі бавовняні шкарпетки, носки від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 35-38, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3778). Дуже класні і зручні. З металізованою блускучою золотою ниткою.
__________________________
довжина по стопі - 21 см, тягнуться чудово
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

М'яка якість з високим вмістом бавовни. Сертифіковано GOTS. Комфортний пояс - без перетяжок. Шкарпетки з додатковим плоским швом. Посилений носок і п'ята. З еластаном: зберігає форму, ідеальна посадка, високий комфорт при носінні. Перевірено на вміст шкідливих речовин - сторонніми, акредитованими інститутами

1x 73% бавовна (органічна), 24% поліамід, 2% поліестер, металізований, 1% еластан (LYCRA®).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 35
  • 35.5
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
  • 38
Материал:
Сезон:
Лето Осень Весна Демисезон
Принт:
В горох

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?