Все категории
Добавить товар

4 шт набір №1 в коробці шкарпетки носки серия герои мультфильмов прикольные рисунки probeauty

260 грн
Описание

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Набір з 4 шт оригінальних низьких шкарпеток для нестандартних особистостей, які сміливо вносять креатив в свій гардероб. Стильні, модні, незвичайні шкарпетки з різноманітними темами принтів - це відмінний спосіб підкреслити свою індивідуальність, виділитися з натовпу і розфарбувати свої будні. Такі шкарпетки також послужать прекрасним подарунком для яскравих особистостей, і підкреслять витончений смак даруючого) пропонується Набір в картонній коробочці, а також у продажу є мішечки з органзи в різних кольорах та розмірах. Шкарпетки високі, виконані з м'якого текстилю. Чудово сідають на нозі, добре тягнуться, гумка не занадто туга на середні обсяги.
Розмір універсальний, підійдуть на р. 36-40. Склад: - Бавовна 85%; - Поліамід 15%; - Спандекс 5%. *Враховуйте, що на різних пристроях відтінки можуть виглядати по-різному з-за різниці налаштувань кольору, і очікуваний тон в реальності може бути іншим. В наявності різні кольори і теми принтів шкарпеток, дивіться в профілі та наявність уточнюйте)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?