Все категории
Добавить товар

Базові трусики бразильяно intimissimi - s, m

350 грн
Описание

Ніжні базові трусики бразильяно бренду intimissimi мідно-рожевого відтінку, модель бразильяно, стандартна посадка, повністю з мережива

Колір rosebloom

Нова базова серія

Розмір 2/S, 3/M стандарт

Ціна 350 грн

🔥 У нас тільки оригінали.

Весь товар з бірками та етикетками, має повноцінний товарний вигляд. Нижня білизна поверненню не підлягає. Весь товар ретельно перевіряється перед відправкою Покупцю.

У зв'язку з ситуацією у нас тимчасово відсутній склад в Україні, замовлення відправляються з Італії щотижнево (частіше всього по четвергах), розсилка адресатам відбувається одразу по прибутті.
Відправка замовлень Новою Поштою та Укрпоштою.
Отримувач сплачує лише місцеву доставку по Україні.
Строки очікування замовлень: від 5 до 9 днів в залежності від дня замовлення.

Наприклад, Ви поцікавилися товаром у вівторок, оплатили у середу, в четвер замовленні виїхало з Італії, у понеділок (3-4 дні у дорозі) Вам Ваше замовлення відправили Новою Поштою, у вівторок-середу Ви його отримали.

Всі фото авторські, фотозйомка відбувається лише при денному освітленні та без вживання фільтрів, які можуть викривити справжній колір речі. Можлива неточніть кольору пояснюється лише фотопередачею на Вашому пристрої. Ми робимо все можливе, щоб Ви якнайкраще бачили усі кольори та відтінки речей.

-------
We speak English. Shipment throughout Europe possible

🫶Вдалого шопінгу!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Оранжевый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Модель:

Похожие товары