Все категории
Добавить товар

Valisere desiderio-франція-42р-трусики стрінг

90 грн
Описание

Нижня білизна Valisere – це вироби класу люкс, у яких поєднується краса та розкіш. Дизайнери приділяють увагу кожній деталі, що робить моделі унікальними.

Для виробництва використовуються найкращі матеріали з Франції, які мають високу якість. Ніжні мережива, вишивки, роблять білизну Valisere дивовижною та витонченою. М'які та еластичні матеріали ніжно торкаються тіла жінки, даруючи їй при цьому неймовірне почуття комфорту. Воно створене для впевнених у собі незалежних жінок, які цінують елегантність та класику. Білизна цієї марки надихає, у цій категорії ви знайдете величезну кількість бюстгальтерів та трусиків, які дозволять вам створити незабутній образ. Спокусливі та чуттєві моделі Valisere допоможуть створити чарівний образ, від якого неможливо відвести око. Це ідеальний варіант для романтичних осіб, ви почуватиметеся чудово, де б ви не знаходилися.
У продажу трусики від французького бренду білизни класу люкс-Valisere. трусики з колекції Desiderio, розмір по бирці 42. Колір рожевий. Трусики моделі стрінг з дуже красивого найтоншого французького мережива, спинка з вирізом та декоративною квіткою. Атласний поясок та стрічкова зав'язка на бант збоку. Ширина по поясу-35,5см, висота посадки 21см. Стан трусиків відмінний

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 38/M/46
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?