Все категории
Добавить товар

Chantal thomass-франція-м-трусики

100 грн
Описание

Chantal Thomass (Шанталь Томас) – іменита француженка, яка є однією з перших жінок-кутюрє не лише у своїй країні, а й у всьому світі. Chantal Thomass щиро вважала, що бути жінкою це справжнє мистецтво. Це становище вона намагалася підкреслити своїми витонченими дизайнерськими вбраннями, неперевершеною парфумерною продукцією, а потім і оправами та сонцезахисними окулярами.
Бренд Chantal Thomass просто любила сама Бріджіт Бардо, яка до кінця залишалася відданою шанувальницею творчості Шанталь Томас.
Історія компанії Chantal Thomass розпочалася у 60-му році минулого століття. Саме тоді дизайнерка за покликанням вирішила випустити власну лінію жіночого одягу, яка була названа Ter et Bantine. Саме так називається особлива манера розпису по шовку, якою займався чоловік Chantal Thomass.
Сьогодні модний будинок Chantal Thomass пропонує ніжні шовкові халати, мереживна спідня білизна, панчохи в сітку, підвязки та чарівні корсети, нічні сорочки та численні аксесуари.
Комплекти білизни Chantal Thomass завжди нагадують, що жіноча білизна – це не лише необхідність, а й яскравий засіб самовираження для всіх представниць прекрасної статі.
У продажу дуже красиві та цікаві дизайнерські трусики від французької Chantal Thomass, підійдуть на розмір М (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами). Трусики стрінг із гладкої мікрофібри чорного кольору та принт клітини, спереду та ззаду прикрашені декоративними гудзиками, з боків виконані з тюлевих рюшок з тонкою вишивкою. Ширина по верху-36см, висота посадки 20см. Стан ідеальний*

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • 38/M/46
Продавец
annamari5
annamari5
Супер-продавец
Мукачево
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары