Все категории
Добавить товар

Коригуюча білизна шорти труси моделирующие шорты утяжка корректирующее...

227 грн
Описание

Коригуюча білизна створена для того, щоб зробити вашу фігуру ще красивішою. Ви можете одягати коригуючу білизну, коли носите вечірню сукню, що обтягує, або просто для того, щоб щодня почуватися на всі сто! Точно розраховані лекала білизни, що коректують, дозволяють використовувати її як повним жінкам, так і жінкам, які незадоволені лише окремими недоліками свого тіла. Кожна жінка почуватиметься впевнено та привабливо у будь-якому одязі, оскільки така білизна надає фігурі витонченості та стрункості.

Шорти belvia shapewear short вказаний розмір xl, як на мене маломіриить, буде на М-L
В носці не були

Виробник Тайвань
Шортики розроблені за особливою технологією, завдяки якій тканина, в необхідних ділянках, має додаткову щільність створює підтягуючий ефект (Push up). Розподілене по областях тиск створює компресію навколо талії, стегон і верхньої частини ніг, піднімає сідниці і підтягує живіт. Такий вплив формує фігуру, надаючи їй стрункий і витончений силует.
Наявність бавовняної ластовіци, м'якої гумки і розподіленої компресії робить ці шортики надзвичайно комфортнымии приємними у використанні. Вони абсолютно непомітні під одягом, тому їх можна одягати як під плаття, так і під штани.Дані шортики дещо видовжені вгору і вниз, тому захоплюють найбільш проблемні ділянки.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Похожие товары