Все категории
Добавить товар

Жіночий вафельний халат nusa з капюшоном

1689 грн
Описание

Тканина: вафельне полотно
Склад: 50% бавовна, 50% бамбук
Особливості моделі: легкий, з кишенями, капюшоном
Колір: пудровий, кремовий та брудно-рожевий
Виробник: Туреччина

Пропонуємо домашні комфортні халати відмінної якості від турецького виробника Nusa. Це молодіжний варіант з великим асортиментом розмірів, представлений в трьох кольорах: привабливому пудровому, ніжному кремовому та елегантному брудно-рожевому.

Бавовняний халат – це хороший спосіб порадувати свою дружину, подругу чи знайому. Носячи такий презент, складно буде не згадати про те хто подарував і про те який хороший смак до одягу і подарунків.

Витончена модель прикрашена мереживом, привабить кожну жінку, а м’який матеріал буде обволікати тіло релаксом. Виріб з поясом, кишенями, які можна використовувати для будь – яких дрібничок.

⭐Догляд
Ключове питання – як прати вафельне полотно. Тут все – простіше нікуди. Для прання – звичайний машинний режим, 30 – 60 градусів. Після прання усадка тканини може досягати 6%.
За рахунок структури вафельне полотно добре вбирає воду, але в той же час практично відразу сохне, так що сушити такі вироби можна просто на мотузках, це не займе багато часу. Вибір миючих засобів практично не обмежений – достатньо найпростішого порошку. У прасування також немає необхідності, але при бажанні варто лише уникати надмірно сильного нагріву праски, щоб не пошкодити рельєф поверхні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Зима Лето Осень Весна
Принт:
Без принта
Продавец
p.panamera
panameras
Хмельницкий
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?