Все категории
Добавить товар

Жіночий халат nusa махровий з капюшоном

2066 грн
Описание

Деталі

Тип тканини: махра
Склад: 40% бамбук, 40% бавовна, 20% мікрофібра
Вид: домашний халат з поясом
Колір: сірий, бордовий
Виробник: Туреччина

Опис

Пропонуємо домашні халати однотонний з візерунком, відмінної якості від турецького виробника Nusa. Це молодіжний варіант халатів жіночих на запах, з двома накладними кишенями. Якість цього халата преміум класу, завдяки двосторонній петельчатій махрі з особливим крученням петельки Вашому халату не страшні будь – які зачіпки. Щільність тканини вище середньої.

Махровий халат – це хороший спосіб порадувати свою дружину, подругу чи знайому. Носячи такий презент, складно буде не згадати про те хто подарував і про те який хороший смак до одягу і подарунків. Витончена модель привабить кожну жінку, а м’який матеріал буде обволікати тіло релаксом.

Інформація про тканину

Махрова тканина – це натуральна тканина, яка є справжнім раєм для поціновувачів комфорту та затишку. Для виготовлення використовують переважно натуральні волокна бавовни та льону. Для елітного різновиду цієї тканини застосовують бамбук. Особливою рисою махрової тканини є її вигляд – з одного або обох боків тканина має ворс. Це дозволяє створювати на полотні декоративні візерунки та орнамент. Махровий халат дуже приємний і не викликає роздратування на тілі. Ви зможете закутатися в нього рано прохолодним вранці або відразу ж після ванни, щоб зберегти тепло. Халат просто незамінний для будинку або лазні, якщо ви хочете відчувати комфорт.

Властивості

Серед основних властивостей махрової тканини – здатність зігрівати в холодну погоду та зберігати тепло. Також тканина досить міцна та стійка до зношування. Через відсутність синтетичних складових матеріал залишається екологічно чистим та не викликає алергічних реакцій.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • 44/XXL/52
Материал:
Махра
Продавец
kayra.textile
Kayra
Хмельницкий
86% выполненных заказов
Был

Похожие товары