Все категории
Добавить товар

Жіночий халат nusa махровий з капюшоном, фіолетовий

2325 грн
Описание

Деталі

Модель 4145.

Тип тканини: махра
Склад: 40% бамбук, 40% бавовна, 20% мікрофібра
Вид: домашний халат з капюшоном
Колір: ліловий, рожевий, темно-фіолетовий
Виробник: Туреччина

Опис

Традиції турецького текстилю заслужили довіру та любов покупців у всьому світі. А що говорити про халати з махрової тканини, адже навіть саме плетіння з витягнутими нитками було придумано турками, у далекі часи.

Якість будь-яких текстильних виробів залежить від сорту сировини та способу її обробки. Найчастіше халати виробляють з натурального складу: волокон бавовни, бамбука та їх поєднання.

Турецька компанія Nusa працює лише з натуральним високоякісним матеріалом, завдяки цьому славиться в усьому світі текстилем, розкішними, елегантними моделями, які створюють за передовими технологіями та накопиченим століттями досвід.

Компанія Nusa отримала висновок від державної санітарно – епідеміологічної експертизи про дозвіл на постачання об’єкта в Україну (№ 12.2-18-3/ 19548 від 03.09.2019 року).

Тканина

Махра – тканина, яка зовні являє собою полотно з щільним середньої довжини ворсом. Він може бути як з однієї, так і з двох сторін.

Махрова тканина найчастіше сприймається як тканина для банних халатів, але і для домашніх халатів вона цілком практична, досить міцна і затишна. Щоб поліпшити якісні показники махрової тканини до їх складу додають високоміцні натуральні волокна бамбука з унікальними антибактеріальними властивостями.

Основні переваги махорки:

– гігроскопічна;

– повітропроникна;

– не сідає при пранні, не линяє;

– стійка до розриву, невибаглива до догляду;

– витримує без зміни якостей до 250-450 прань;

– має відмінні теплозберігаючі якості;

– приємна до тіла, екологічно безпечна;

– швидко сохне, тому не провокує розмноження мікроорганізмів.

Догляд

Махрова тканина відмінно переносить прання у пральній машині, тому сміливо довіряйте прання автомату. Температура не повинна перевищувати 60 градусів. Для кращого ефекту рекомендується додатково завантажити махрові рушники або постільну білизну. Уважно відсортуйте речі, які можуть містити застібки або гачки, так як вони можуть надірвати тканину і залишити затягування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • 44/XXL/52
Материал:
Продавец
kayra.textile
Kayra
Супер-продавец
Хмельницкий
87% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?