Все категории
Добавить товар

Комплект атласный

655 грн
Описание

Домашній атласний комплект халат , майка і шорти. Виконаний з атласної тканини без візерунків і принтів. Халат на запах під пояс , рукав реглан три-чверті , халат прикрашений тасьмою французького мережива , комплект майка і шорти виконано з атласу прикрашений мереживом. Майка з V-подібним вирізом на тонких бретелях, короткі шорти на резинці.

в одному розмірі халат до 44 , майка і шорти на 40-42

Дана модель представлена в різних кольорах

 

Довжина халата: 85 см
 

Неймовірно ніжний, легкий і дуже сексуальний атласний халатик з піжамою, чудово впишеться у ваш гардероб. Такий комплект не тільки доступний за ціною, але й має незаперечні переваги! В ньому ви будете почувати себе комфортно, він зручний в носінні, відмінно контактує зі шкірою, гарантовано підійде за фасоном, не залежно від типу фігури. Даний набір це ідеальне рішення в ролі домашнього одягу! А так же кращий подарунок для коханої дівчини або жінки! Ексклюзивний дизайн виробу, дозволить виглядати не тільки стильно, але і дуже сексуально навіть в домашній обстановці.
Модель доступна в одному універсальному розмірі: S-M.

Параметри розмірів з міжнародної таблиці:
Розмір S (42) — груди 86-90см, талія 66-70 см, стегна 88-92 див.
 

Атлас — досить міцна тканина, має характерний блиск, який і відрізняє атласне білизна від інших видів спідньої білизни. Тканина дуже м'яка і приємна до тіла.
Увага! Просимо звернути увагу! Тканина атлас по своїй природі до першого прання може електризуватися! Після першої делікатного прання і прасування в режимі шовк тканина стає ніжною і шовковистою! Правильний догляд за текстильними виробами і дбайливе поводження сприяють збільшенню терміну експлуатації!

 

ком

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 36/S/44

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?