Все категории
Добавить товар

Шикарна люксова сукня/плаття calvin klein

800 грн
Описание

Шикарна люксова сукня/плаття в біло-бежевих кольорах Calvin Klein. В колекціях Calvin Klein відображаються сміливі, сучасні ідеї та спокуслива естетика. Надзвичайно популярними є культові джинси, які створили для бренду лідерську позицію на ринку в джинсовому сегменті. Клієнти цінують їх за комфорт, довговічність та різноманітність моделей. Колекції бренду створені переважно у ніжних кольорах, але деякі моделі також доступні в насичених кольорах. Все це відповідає найновішим трендам. У рекламі бренду виступали багато зірок світового формату, в тому числі Kate Moss, Kendal Jenner або Justin Bieber. Кампанії CK часто дуже чуттєві. Цілісний імідж бренду зробив його одним з найвідоміших і бажаних у світі.

Преміальна якість тканини 55% льону та 45 % віскози. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму. Тканина практично не мнеться із-за суміші льону та віскози. Класичний крій сукні - плаття футляр. Завдяки унікальності крою, сукня-футляр підходить абсолютно всім представницям прекрасної статі незалежно від віку та статури. Але, вибираючи модель сукні не мало важливо все-таки враховувати індивідуальність фігури та зростання, тому що особисті дрібні деталі іноді грають рішучу роль у складанні образу.
Сукня-футляр – це універсальне вбрання, яке доречне у всіх випадках життя, як влітку, так і взимку. Вам не доведеться довго думати які прикраси вибрати й з чим поєднувати – до нього підійдуть аксесуари та взуття на ваш смак. Але, якщо Ви хочете підкреслити свою екстравагантність, строгість і водночас жіночність, слід віддавати перевагу взуття на високому підборі в класичному стилі, а прикраси повинні бути стильними, але не яскравими - золоті ланцюжки, намисто з перлів або намисто з камінням.
Модний анімалістичний принт - принт шкіри змії. В цій сукні він доволі делікатний та не крикливий, тому підійде навіть тим хто не звик його носити. Сукня має застібку у вигляді довгої блискавки. Вона дозволяє гарно посадити сукня по фігурі. Блискавка в горі фіксується на потаємний гачок. Ззаду сукня має розріз - шліцу. Брендування присутнє на етикетці на комірці та на стрічці. Всі етикетки силіконові. сукня має серійний номер. Сукня добре сідає на розмір 14 UK або 42 EU.

Стан ідеальний, без дефектів
Розміри:
плечі 40 см
пройма 20 см
грудь 54 (108) см
талія 47 (94) см
стегна 56 (112) см
загальна довжина 144 см: до талії - 41 см, після талії - 58 см
розріз ззаду 16 см
довжина блискавки 55 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 42/XL/50
Материал:
Вискоза Лен
Принт:
С животным принтом

Похожие товары