Все категории
Добавить товар

Чарівна шовкова сукня в яскравий принт модного бренду із швеції tiger of sweden

449 грн

распродажа до 23 Май

391 грн
Описание

Чарівна шовкова сукня в яскравий принт модного бренду із Швеції Tiger Of Sweden.
Силует сукні цікавий, об'ємний, що дозволяє тканині струмувати уздовж тіла, одночасно маскуючи його контури.Виріб з V-подібним вирізом горловини та коротким рукавчиком "летюча миша".Талія доповнена зав'язкою для регулювання силуету.По спинці та по переду на плечах сукня на призбореній кокетці. Виготовлена з 100% шовкової тканини в різнобарвний принт.Шовкова тканина відрізняються м'яким приємним блиском, якого немає жодна інша натуральна тканина. В одязі з шовку навіть у спеку комфортно. За лічені секунди матеріал набуває температури тіла, не доставляючи дискомфорту володарці. Електризація матеріалу не загрожує, прослужить шовк довго. Він міцний, не витягується, не дає усадки. Легка тканина чудово драпірується.Шовковий одяг завжди виглядає стильно, дорого, вишукано.
Сукня ідеально впишеться у ваш гардероб на довгі роки залишаючись актуальною та модною, а якість матеріалу дозволить не втратити первісний вигляд у процесі носіння.

Розмір XS.
-довжина 84
- пог 50+
-пот 43
- поб 50

Склад:
100% шовк

Tiger Of Sweden (Тайгер оф Свіден) - це відома на весь світ шведська компанія, яка займається виробництвом та реалізацією на міжнародному ринку модного одягу. Крім того, бренд виробляє джинсовий одяг, модне взуття, сумки, сонцезахисні окуляри та багато інших аксесуарів.Всі товари Tiger Of Sweden виробляють тільки на території Швеції, а виробничий процес відповідає всім необхідним європейським стандартам якості.
Основними покупцями торгової марки є заможні та солідні люди, для яких важливий престиж, комфорт та якість продукції. Ці люди незалежні, вони віддають перевагу суворому класичному крою і найвищій якості виконання.
Бренд користується величезною популярністю серед політиків, бізнесменів, зірок кіно, телебачення та музикантів. Товари Tiger Of Sweden було помічено навіть у гардеробі президента США.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Материал:
Сезон:

Похожие товары