Все категории
Добавить товар
Описание

Плаття складається з двох частин:
✔️Верх: прозора золотиста сіточка з короткими рукавами, має дефекти - стягненння в багатьох місцях сіточки. Фото для прикладу, як виглядають стягнення додала в галерею та обвела червоним кольором. Але це не всі стягнення, що на фото, їх більше. Здалеку не видно, а зблизька - видно.
✔️Низ: чорне міні-плаття на бретельках, що регулюються.
Верх відчепляється від низу (є кнопки), тому можна носити окремо (чорне плаття трохи просвічується). Ціна вказана по собівартості, але так як сіточка має певні дефекти (стягнення), зроблю ще додаткову знижку 😉
На мені розмір S (мій розмір XS,S), заміри кинула в галерею. Заміри чорного плаття скину в повідомленні - неможливо загрузити більше фотографій.
Склад золотистої сіточки: 74% поліестр, 26% металева пряжа
Склад чорного плаття: 100% поліестр.
🔺
Розпродую по собівартості одяг останніх розмірів та аксесуари американських брендів, так як замовлятиму лише продукцію Victoria’s Secret, яку ви найбільше любите 🥰 Ціни вже знижені до собівартості, тому дешевше не може бути 😉
Тільки оригінальна продукція з Америки 🇺🇸
✔️Бронювання товару зберігається 24 години від моменту домовленості про оплату - коли я вам скидаю дані картки на оплату або передоплату. Після 24 годин (якщо оплата не була здійснена) автоматично знімається бронь без попереднього повідомлення про це.
✔️Оплата: 1) попередньо вся сума на картку Монобанку; 2) на пошті при отриманні з передоплатою 100 грн.
✔️Відправка Новою Поштою та Justin з понеділка по п’ятницю. Доставку оплачує отримувач. У Львові можливий самовивіз (вул.Зелена, район стадіону “Україна”)
✔️Повернення та обміну немає. Обов’язковий огляд товару на пошті при отриманні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44

Похожие товары