Все категории
Добавить товар

Ніжне жіноче плаття з відкритими плечима

400 грн
Описание

Кожна дівчина хоче відчувати себе ніжною і бездоганно красивою, жіночною, тендітною і елегантною. Тому ми створюємо модний сучасний одяг для жінок, яка допомагає набути впевненості у собі та власній привабливості.
Запрошуємо вас в наш інтернет-магазин на шопінг! Тут ви знайдете оригінальні моделі, які легко освіжать звичний образ. В асортименті наших товарів:
- сукні, сарафани, спідниці;
- блузки та сорочки;
- кофтинки і толстовки;
- брюки і шорти;
- спортивні костюми і багато іншого.
Ніжне плаття з відкритими плечима підкреслить індивідуальність, крихкість і гарне почуття смаку. А-силует сукні може вдало приховати недосконалість фігури в області стегон. Об'ємний виріз "човник" відкриває плечі, підкреслює сексуальність лінії ключиць і шиї. Виріз і короткі рукавички оснащені резиночкою. Спереду по всій довжині сукню прикрашає планочка з гудзичками – вони не розстібаються і служать виключно декоративним елементом.

Плаття з відкритими плечима виконано з котону в двох кольорах. Тканина приємна до тіла, і, що важливо, абсолютно гіпоалергенна, не викликає подразнень на шкірі і дискомфортних відчуттів.

Ми пропонуємо покупцям недорогі літні сукні оптом відмінної якості. Ціна і швидкий сервіс стануть приємним здивуванням. Відправка замовлення всього протягом 24-х годин!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавец
lesia...
lesiaukrainochka
Львов
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары