Все категории
Добавить товар
Описание

Льон – рідний для слов'ян матеріал.  Він викликає приємні асоціації, чудово виглядає, не дратує шкіру, не дає алергічних реакцій. Льняне полотно має мікропори, через які добре циркулює повітря.  Тканина «дихає» краще, ніж більшість інших текстильних матеріалів. Льняні тканини забезпечують температурний комфорт.  У спеку людина в лляному одязі не перегрівається. Льон - дуже міцний матеріал, який важко стирається. Висока зминання тканини зараз сприймається споживачами позитивно, тому що демонструє натуральність тканини, її високу вартість.
Ефектна і стильна лляна з бавовною  сукня на
  підкладці від всесвітньо відомого французького бренду, що пропонує комфортний, якісний одяг для чоловіків і жінок, що відповідає найсучаснішим тенденціям моди .
Приталений силует. Сукня відрізна під грудьми. Знизу сукні косий волан. Застібка-блискавка ззаду на спині довжиною 37 см. Довжина бретелей на плечах регулюється ґудзиками.
Розмір 42
груди 48.5 см
талія 44.5 см
стегна 54.5 см
довжина 103-104 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете пропустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей - таким чином ви заощаджуєте на доставці.
Вдалих та приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 42/XL/50
Материал:
Сезон:
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары