Все категории
Добавить товар

Довгий сарафан туніка з розрізами бохо стиль

1095 грн с 20 Май - добавляйте в избранное

1259 грн
Описание

Нове надходження !! Білий довгий сарафан з розрізами. Довжина максі. По спинці можна затягнути, тим самим зменшити розмір. Крій прямий, що переходить по низу в трапецію, з V вирізом і широкими бретелями. Сарафан можна носити повсякденно, на відпочинку, в будинку, на морі. Стиль Бохо!!
Склад - виконаний з натуральної бавовни, шовку та віскози. Якість тканини дуже хороша. М'яке, приємне до тіла. Виробник вказує 100% натуральна віскоза.
КОЛІР білий з кольоровою аплікацією. Є також у чорному кольорі.
Пр-ль Індія.
НОВИЙ, в упаковці. Упаковка стандарт прозорий пакет.
Оплата на картку повністю до відправки. Оплата з післяплатою за передоплатою . Безпечна оплата. Відправка Укрпошта , Нова Пошта , Justin .. Доставка посилок за рахунок покупця .
УВАГА !! Що необхідно знати, купуючи річ та аксесуари виробництво Індія.
Як правило Індія відшиває на країни Цивілізованої Європи - Італія, Німеччина, Англія, Іспанія та ін.
Одяг завжди дуже гарний, оригінальний; рідкісні, не побиті речі. А цікаві моделі продумані дизайнерами відомих світових брендів.
Якість тканин дуже висока , 100 % натуральна .
Але якість виготовлення може бути з нюансами, тому що багато чого виготовляється ручним способом. Наприклад нерівномірне фарбування, трохи не рівний шов. Це не є шлюбом. І як правило більшості людей ці нюанси не помітні. Просто будьте готові до цього при отриманні товару.
Так само не слід забувати що всі речі, виробництва Індії необхідно прати ручним способом у прохолодній воді, фарби тканини натуральні і можуть вперше пофарбувати воду.
І головне купуючи річ виробництва Індії - Ви будите завжди задоволені, вона стане однією з коханих у вашому гардеробі на кілька років! Ми просто у цьому впевнені!! Тому що самі любимо та носимо одяг з Індії!!
Розмір XL
Параметри для XL. Висота 130 см. ПОГ 48 см (є гумка можна трохи збільшити на 5 см), ПОТ 52 см (можна затягнути до 10 см), ПОБ 58 см.
Параметри для XXL. Висота 130 см. ПОГ 54 см (є гумка можна трохи збільшити на 5 см), ПОТ 60 см (можна затягнути до 10 см), ПОБ 68 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Материал:
Вискоза Хлопок
Сезон:
Продавец
mkvasha
цікавинка
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары