Все категории
Добавить товар

Чудова сукня туніка в принт відомої німецької марки gerry weber

299 грн

распродажа до 07 Май

239 грн
Описание

Чудова сукня туніка в принт відомої німецької марки Gerry Weber.
Gerry Weber - зручний крій, німецька практичність, класична елегантність.Модель вільного прямого силуету, з коротким рукавчиком.
Завдяки мінімалістичному дизайну сукня з легкістю стане основою Вашого гардеробу, а декоративне драпірування коміру додасть образу ефектності.Зручна тканина сукні огорне вас відчуттям легкості та комфорту( на жаль бірка із складом тканини зрізана, за відчуттями-віскоза).
Сукня туніка з оригінальним принтом по переду виробу стане універсальною моделлю Вашого повсякденного гардеробу!

Розмір L.
-довжина 70
- плечі 41
-пог 50

Gerry Weber-одна з найвідоміших жіночих марок німецького одягу. Правильно вловивши тенденції у світі моди, бренд був заснований 1986 року компанією, яка спочатку займалася пошиттям жіночих штанів. Саме в цей час цей елемент традиційно чоловічого костюма став входити до жіночої моди.Gerry Weber - це класичний крій, строгі лінії, фешенебельний одяг для респектабельних дам. Марка виділяється несподіваними поєднаннями тканин, великою кількістю складних фасонів та багатством фарб. Gerry Weber - це не тільки модний одяг, це стиль життя.
Роздрібна мережа Gerry Weber представлена більш ніж у 60 країнах та налічує понад 430 магазинів. Щорічно у всьому світі продається понад 20 млн. одягу під торговою маркою Gerry Weber.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Категории:
Материал:
Вискоза
Сезон:

Похожие товары