Все категории
Добавить товар

Ефектна сукня-туніка з декором італійського будинку моди класу люкс fendi, made in italy

384 грн

распродажа до 07 Май

307 грн
Описание

Ефектна сукня-туніка з декором італійського будинку моди класу люкс Fendi, made in Italy.
Сукня з округлою горловиною, короткими рукавчиками та подовженою спинкою.По спинці по лінії талії призборене на еластичну гумку.Неймовірний декор по переду виробу та спинці зроблять виріб ще більш виразним.Виконано з комфортної еластичної тканини в яскраву синьо-білу смужку.
Стильний, зручний варіант для літніх прогулянок.

Розмір L.
-довжина перед 68 зад 73
- пог 50+

Склад:
80% віскоза
20% еластан

Fendi - це італійський модний будинок, виробник одягу та аксесуарів класу люкс. Був заснований у 1925 році Адель та Едуардо Фенді. Наразі бренд належить корпорації LVMH, а його штаб-квартира знаходиться у Римі.В даний час модний будинок Fendi розробляє колекції не тільки для жінок, а й для чоловіків і навіть для дітей. Одяг даного бренду відрізняє висока практичність, але водночас вишуканість. Вуличний стиль вже давно встиг закріпитись у концепціях багатьох сучасних будинків моди, і Fendi не відстає у цьому відношенні.
Колекції бренду поєднують у собі кілька важливих якостей: простоту та зручність кежуал-стилю, а також розкіш та вишуканість Голлівуду, яка проявляється у дрібних деталях. Це дозволяє Fendi залишатися максимально актуальним та затребуваним у божевільному ритмі життя сучасного мегаполісу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Категории:
Материал:
Вискоза Эластан
Сезон:
Принт:
В полоску

Похожие товары