Все категории
Добавить товар

Платье чёрное торжественное нарядное в паетках

1450 грн

распродажа до 07 Май

1088 грн
Описание

Сукня чорна довга вечірня весільна для друдки, випускна, урочиста, коктейльна в паєтках.
Чорна урочиста нарядна сукня плаття чорне на червону доріжку або будь який світський раут. Паєтки зараз на піке моди, їх пропагують славетні Світові бренди.
У такій сукні непоміченою не лишетесь.
Бальна святкова урочиста випускна розкішна сукня чорного коліру без пушапа на замку і з розрізом збоку тканина приємна, поліестр, на підкладці.
Цю сукню жодного разу не одягали.
Але я продаю її з других рук, як б/у, тому Ви маєте можливість придбати її по вказаний дійсно актуальний ціні, але в мене немає примірки, сукня по ним не катається. Я не можу ризикувати нею на відстані, часто міряють не свій розмір з негативним наслідками для тканини.
Та ще після кількох таких покатушек і примірянь вона вже не буде відповідати заявленому стану. Люди є різні. Ви же не хочете, щоб перед вами її одягали сто разів?Ось примітки і нема.
Пересилаю тільки після повною оплати на картку і повернення та обміну нема
А чи не так Ви купуєте нове на сайтах в інтернет магазинах те, що бачити на відредагованій картинці? Всі мої фото зроблені наживо.
Звіряйте заміри із своїм одягом і власною фігурою і зважуйтесь на придбання.

Довжина спідниці від талії 100см-+
але місце талії умовне, Ваша талія може бути к іншому місці, залежить від висоти Вашої спинки. Довжина плаття від лінії плеча 141-+ см.
висота розрізу 62см.
Напівоб'єм груди 45-46см тягнеться
повний об'єм приблизно на 90-95см. підійде
талія 40+ см. напів об'єм.
стегна 50см+- тягнеться, але краще сяде на стегна обьем 90-95см. мах.
від плеча до талія висота ліфта приблизно 40 +см. Але можна носити, як фасон з високою талією тим, хто зазвичай купляє собі щось на 40-42 висотою ліфа.
Піде на 1-2-3 бюст об'єм від 88 до 98м. Вона без пушапу, тримає добре. Замок на спині.
сукня відкрита, тому заміри по плечах дати не можу, думаю, що підійде для тих у кого зазвичай 38-40-42 см. мах. по спинці.

Зверніть увагу на мої шубки. Може щось підійде до плаття.
Дві свої речі разом я віддам з умовою, що друга річ буде за 50% (та, що на момент продажу буде з меншою ціною і якщо вона буде в наявності.

Увага! Наложки немає. Пропануйте власну ціну в оплачуйте у той самий день, за умови мого погодження. Повернення немає. Резерву немає. Торг є . Оплата повна попередня.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Стретч Эластан
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары