Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Parisian / вишукана сукня з золотис.паєтками / xxs-xs-s

354 грн
Описание

БУДЬ-ЛАСКА, перш ніж замовляти, уточнюйте наявність розмірів / читайте уважно текст оголошення / задавайте питання , відповіді на які немає в оголошенні... Шануйте свій та мій час:)
Ексклюзивне, елегантне, вечірнє міні-плаття. Дуже красиво виглядає підкреслюючи силует, надаючи загадковості і сексуальності ... У цій сукні ви будете почувати себе особливою і вже точно привернете увагу Сукня - цікавого крою, добре тягнеться / Красива, в міру відкрита спинка, паєтки - золотисті! Купівлею залишитеся задоволені відеоогляд скину в приват (за запитом). Розмір S / 8/36 - по етикетці.
Колір в живу золотистий (не вдається передати на фото). Вишукана сукня! Не стандартний фасон! Відмінна якість! Тканина добре тягнеться - щільна. Склад: 94% polyester; 6% elastane (приємна до тіла). Підкладка, у верхній частині (де паєтки) - 100% polyester. Підходить на XS / S і якщо маленькі груди - спокійно потягнеться на невелику М.
— Заміри: довжина від плеча - 80-81см; ширина в грудях - 34см; ширина по шву (де починається баска) - 30,5 / 31см; довжина від плеча до шва (де почин.баска) - 40см; довжина трикотаж.спіднички (від шва , де почин.баска і до низу) - 41см
——————————————————————
Можна придбати , як Family Look (мама / дочка XS-S / 110-116) - див.ін.моі оголошення або запитуйте) Плаття підбіраліся один до одного) імпортні, найвищої якості матеріали и пошиття !! Одягали один раз (на святкування) і коли приміряли СТАН ИДЕАЛЬНИЙ! Дві сукні, в одні руки - віддам дешевше)
——————————————————————
Дивіться інші мої оголошення. Є цікаві, якісні, текстильні вироби для затишку у вашому домі. А також багато речей для дітей і дорослих. Пересилаю "Новою поштою", Укрпоштою та Justin. Умови знижок вказую в описі вище. Відправка товару за рахунок покупця. Якщо декілька речей замовлено - додатково роблю знижечку чи подарунок:) (додаткоіа знижка не дається на товар який оцінений до мінімуму) Одяг - новий, куплений за кордоном (Італія, Німеччина, Канада, Греція, Франція, Англія ...) В дуже малій кількості є сток (вказую це в описі про товар). А також виставляю деякі речі своєї сім`ї в чудовому стані. Мені зручніше по предоплаті на карту Привату, але і з накладними платежами працюю (умови-запитуйте). Повернення чи обмін товару - тільки за попередньою домовленістю

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
  • 36/S/44
Материал:
Вискоза Полиэстер Трикотаж