Все категории
Добавить товар

Випускне плаття

5000 грн
Описание

Сукня складається з двох окремих частин : чорний мереживний верх вишитий вручну бісером з відкритою спиною у формі серця і фатінової пишної юбки .
Верх є прозорим , вставлені чашечки тілесного кольору . Підійде на розмір 75-85 A-B . Красивий виріз взаді , не є великим. Виглядає дорого , бісер красиво переливається на світлі . Не сковує рухи , хіба сильно вверх руки не підінімеш , але так повністю ок .
На бірці вказано 46 розмір .
Юбка має 4 слої фатину чорного і бежевого , та світлу підкладку . Завдяки цьому юбка виглядає дуже пишною і при цьому легкою . Посадка - висока талія . Світлий широкий пояс на талію не більше 75 см . Маленька блискавка взаді і тому її взагалі не видно . Юбка довжиною 1,20 м , підходить ідеально на ріст 1,75-1,80 з каблуком . Але юбку можна легко вкоротити і підібрати будь-яку довжину , яка вам потріна , бо не є важкою в пошиті . Чесно , я так і планувала зробити після випускного , аби носити ще багато раз на різні свята , але змінились форми і тепер не по розміру(
Відстань між верхом і юбкою мала , а тому може навіть виглядати як цільне плаття .
І взагалі верх і юбку можна носити окремо та комбінувати з іншим одягом .Так на другу частину випускного я змінила юбку на чорну до коліна теж з фатином . Там вже один слой фатину і тому вона є пишною , але не дуже , що як раз підходить для танців) Якщо Вас зацікавить ця чорна юбка , то піде подарунком:)
Плаття одягала лише один раз . Усе в чудовому стані , здавали в хімчистку . Продаю , бо вже не по розміру(
Купувала в 2017 році в Тернополі за 6 500 грн . Продаю за 5000 грн + в подарунок клач , як на фото та чорна юбка за бажанням .
Якщо у Вас виникли питання , то пишіть)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • 46/3XL/54
Материал:
Продавец
ubtd75g
ubtd75g
Кременец
Была

Похожие товары