Все категории
Добавить товар

Сукня рамела

800 грн
Описание

Ефектна сукня червоного кольору не залишить жодного шансу загубитись серед присутніх на вечірці гостей. Варто тільки приміряти це елегантне вбрання, як усі погляди будуть відразу звернені у ваш бік. Модель облягаючого фасону з чуттєвим вирізом по нозі виконана в довжині міді та для більшого комфорту має застібку-блискавку ззаду. Чуттєве декольте підкреслено вирізом каре з фігурним краєм, талія позначена вшитим тканинним поясом. Поділ, розріз і вузькі довгі рукави облямовані найтоншим зубчастим мереживом, що кокетливо виглядає з-за краю.
Сукня з мереживом виконана з щільного матеріалу джерсі - не каже і не вимогливо у догляді. Яскравий та насичений відтінок вбрання підкреслить пристрасну натуру власниці та стане своєрідним акцентом образу. Підберіть зручні черевички на шпильці або невеликий клатч – образ вийде неймовірним!
Колір: червоний
Склад: джерсі щільна (30% бавовна, 30% віскоза, 40% поліестер)
Розтяжність: середня
Розмірна сітка моделі: XS S M L XL
Параметри: довжина виробу: XS-108 см, S-L-109 см, XL-113 см. Довжина рукава: XS-58 см, S-XL-60 см.
Зріст моделі на фото: 170 см. Охоплення: 86-65-89. На моделі розміри XS.
Колір виробу на фотографії може відрізнятися від фактичного товару, що пов'язано зі спотворенням кольору монітора, налаштуванням фототехніки та іншими факторами. Додаткових фото немає, фото реальні. Відправка протягом 1-3 днів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Вискоза Полиэстер Хлопок
Продавец
mariasha27
mariana
Луцк
21% выполненных заказов
Была

Похожие товары