Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Блузка-вишиванка "кольоровий квітковий орнамент" синя р.40-42

1290 грн
Описание

Оригінальна блуза-вишиванка в сучасному стилі; подовжена, схожа на туніку. Рясно розшита кольоровими нитками. На синьому полотні розливаються барвисті орнаменти - квіти, листя, гілки, які створюють святковий настрій і привертають увагу.
Вишивка машинна, гладдю. V-подібний виріз з ґудзиками. Позаду є кокетка. Рукав ‘ліхтарик’ закриває руку і доходить майже до ліктя.
Вишиванка гарно і охайно пошита, тканина приємна до тіла, це штапель - 100% бавовна..
Відмінний варіант як для офісу, так і для повсякденності. Стан: Нова!!!
Важливо й те, що ця блуза - ексклюзивний одяг. Створюючи цей багатобарвний квітковий орнамент, українська майстриня (зі Східниці) втілила свою творчу ідею та індивідуальний стиль, тому зробила цю вишиванку унікальною та неповторною.
Проте, ці яскраві квіти, листя, гілки виконують не лише декоративну функцію, а ще й містичну (усі вишивки відіграють роль оберегу). Сакральне значення має колір вишивки
- і це не випадково. Пропонуємо вам подивитися на 3 кольори квітів на цій кофтині:

Синій й голубий - символ неба і води - визволення від недуг та душевного спокою. Вода здатна м’яко огорнути людину і поглинути все те, що її втомлює та непокоїть. А загадкова синя барва усієї блузки налаштовує на творчість, умиротворення та філософські роздуми…

Золотий або жовтий - цей колір є символом меду і пшениці, благополуччя, достатку, багатства і радості. Вишиванки з золотим і жовтим орнаментом допоможуть принести у ваше життя матеріальний достаток.

Червоний - колір сонця, удачі, захисту, любові й пристрасті; символізує любов до людини, до життя, енергії сонця, радості!

Виміри:
Ширина плечей – 45 см Довжина плеча - 11 см Ширина кокетки 43 см длина 16 см
Ширина під проймою (ПО) - 58 см
Довжина рукава (від плечового шва) – 28 см Напівобхват рукава внизу – 17 см
Довжина блузи від найвищої точки плеча до низу – 77 см
Ширина по низу (ПО)- 69 см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Золотистый
Размер:
  • 40/L/48
Сезон:
Материал:
Принт:
С цветочным принтом
Продавец
swallow21
swallow21
Запорожье
Была