Все категории
Добавить товар

Рожеві джинси скіні 1+1=3

219 грн
Описание

Рожеві джинси скіні 💖
💖фірма: Radherring
💖розмір: 10 повномірна S не повна М ( див.заміри)
💖склад: 63% бавовна, 17% поліестер, 17% віскоза, 3% еластан
💖напівобхват пояса: 35,8 см (внатяжку 44 см)
💖ПОБ: 42 см (внатяжку 53 см)
💖довжина: 90,7 см/крокова 67,5 см
💖посадка: 23,5 см/35,5 см
💖ширина штанини внизу: 13 см
Одягнено на розмір S Фото на параметри:ОГ 84 см;ОТ66 см;ОБ90 см. Зріст 1,66 м
‼️‼️👇Умови співпраці 👇‼️‼️
Діє 🔥АКЦІЯ 1+1=3 🔥❗️вибирай 3 речі, плати за 2 ❗️* у подарунок йде товар з найменшою вартістю, якщо товари за однією ціною , то будь який з обраних, в акції беруть участь всі товари з наявності stock/sekond, крім нових товарів з офіційних сайтів Bershka, Calvin Klein I т.д ! якщо Ви вибираєте більше 3 х товарів (6, 9 і т.д.), в подарунок йдуть речі найдешевші за вартістю з усіх обраних!

❗️ВАЖЛИВО❗️Якщо Ви купуєте кілька товарів за функцією «Безпечна оплата», то кожен з них буде відправлений окремою посилкою ❗️ Також акція та знижки з таким способом оплати неможливі!

☝️Бронь тільки на оплату 24 години, після закінчення строку бронь знімаю і оплата більше не приймається

☝️Повна оплата/Накладений платіж тільки з мінімальною передоплатою 100 грн (для покупок з великою об'ємною вагою 150 грн)

☝️Відправка наступного дня після оплати( іноді може бути затримка до 2х днів)

☝️❌ОБМІНА ТА ПОВЕРНЕННЯ НЕМАЄ !❌ Всі питання, що цікавлять, уточнюйте, будь ласка, до того як здійснюєте оплату! Із задоволенням відповім на всі 😌 Всі виміри вказані в описі (звіряйте, будь ласка, їх); всі речі коригуються прищіпкою під параметри моделі, колір може незначно відрізнятися, через розширення і кольоропередачу на різних пристроях і освітлення при якому були зроблені фото ; так само звертайте увагу на стан речі вказаний в оголошенні та наявність явних дефектів (в описі вказую, всі фото скидаю за вашим запитом), непомітні мікро нюанси, а також сліди носіння враховані в стані обраному в оголошенні (детально розповім про стан за вашим запитом) )

☝️‼️Огляд та примірка товару тільки на відділенні пошти при отриманні ‼️

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 28/M
  • 27/S
Модель:

Похожие товары