Все категории
Добавить товар

Відмінної якості укорочені джинси скінні англійського бренду crew clothing

218 грн
Описание

Відмінної якості укорочені джинси скінні англійського бренду Crew Clothing. Стан нових, сток.
Повсякденний фаворит у облягаючому крої з укороченими штанинами.Високий комфорт при носінні завдяки високому вмісту бавовни. Яскраво-блакитний колір з відстрочкою в тон виробу. Прорізні кишені спереду та накладні ззаду. Етикетка з логотипом на поясі.
Відмінні та якісні - ідеально для повсякденного носіння.

Розмір L.
-довжина 77
-кроковий 55
-пот 41
-поб 49
-посадка перед, 23, зад 31
-ширина штанини верх 29, низ 16

Склад:
98% cotton
2% elastan

Історія марки Crew Clothing починається в 1993 році з людини на ім'я Алістер Паркер-Свіфт.
Почав Алістер зі створення невеликої пробної колекції синьо-білих сорочок для гри в регбі, ту розмели за 10 днів і вирішив продовжити виробництво спортивного одягу. Для старту своєї нової справи Паркер обрав містечко Коуз, що на остові Вайт: там мала незабаром початися щорічна регата, на яку з'їжджалася купа народу, а тому Алістер розсудив, що це саме те, що треба для відкриття магазинчика, який торгує спортивним одягом .
Основними відмінними рисами одягу від Crew Clothing є оригінальність, незвичайний дизайн, яскравість, неординарна кольорова гама, відмінна якість матеріалів, що застосовуються. До того ж, компанія вже давно відійшла від виключно спортивного стилю, розбавивши колекції елегантними та стильними моделями casual, серед яких можна виділити светри, сорочки та кардигани. Але основу асортименту таки складають і вироби для серферів — майки, футболки, шорти для катання на дошці, сорочки.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 30/L
  • 31/L
Модель:

Похожие товары