Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Madeleine ефектні штани

750 грн
Описание

Стильні котонові штани з ефектним принтом від Madeline. Компанія пропонує ексклюзивний  жіночний одяг європейських дизайнерів класу люкс від  повсякденного і бізнес-одягу до святкового вбрання.  Мода від Madeleine створена спеціально для тих статусних жінок, які висувають високі вимоги до себе та свого гардеробу.  Жіночий одяг Madeleine - це завжди шикарно, благородно і багатообіцяюче.
Якісна цупка стрейчева  бавовняна тканина середньої щільності. Штани прямі, вузькі. Застібка-блискавка розташована спереду + клепаний  ґудзик (брендований).
Спереду по боках дві внутрішні напівкруглі кишені. Ззаду  дві накладні кишені.Бірка зі складом матеріалу зрізана,  однозначно,  це - стрейчева бавовна. Штани не носили. Стан нової речі.
Розмір 18(10s)
талія 38-41 см
стегна 45,5-49 см
довжина виробу по боковому шву 88 см
ширина стегна 28-29 см
ширина штанини знизу 14,5-16 см
шаг спереду 24-25 см
шаг ззаду 37,5-40 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок.
2.03.24

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 26/S
  • 27/S
  • 28/M
  • 29/M
Принт:
Абстракция
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары