Все категории
Добавить товар

Джинси жіночі світло-сині пряміі середньої посадки

243 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Розмір- 24- 25
Жіночі світло-сині джинси із легкими потертостями Regular Fit — універсальна модель під будь-який тип фігури. Підказка: це той самий крій джинс, який візуально зробить тебе стрункішою. Тканина, що тягнеться і класична середня посадка виробу — забеспечать комфортне облягання і підкреслять переваги твоєї фігури. Довжина штанин до щиколотки, є петельки для ременя та п'ять функціональних кишень.

Як бачиш, лише плюси:
▪️універсальна модель Regular Fit ✔️
▪️високий вміст бавовни – 97% ✔️
▪️ідеальна посадка по фігурі ✔️

Ця пара джинс — робоча конячка на всі випадки життя.
Поєднуй джинси з топом на тонких бретелях у білизняному стилі, взуттям на високих товстих підборах із квадратним мисом та байкерською курткою oversize. Обіграй аксесуарами — і, ти досягнеш ефекту в авангардному стилі, зберігаючи при цьому жіночний образ.
Одягни: джинси, лонгслів, подовжений жакет і улюблені кросівки — ти готова до довгих прогулянок вечорами, комфортно та стильно.
Набридло підлаштовуватися під дрес-код в офісі? Не проблема, ця модель джинс відмінно впишеться в твій look і розбавить різноманітністю «робочу уніформу» — джинси міксуй з блузами і сорочками. Балетки, лофери, мюлі чи класичні туфлі-човники — як забажаєш. Варіантів поєднань безліч.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Другой

Похожие товары