Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Жіночі джинси на високій посадці чорного кольору

388 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Розмир- 34, 36
Чорні мами джинси з воланами додадуть жіночності та ошатності у твій образ. Ідеальна посадка — висока лінія талії і вкорочені штанини, що звужуються до низу, чудово підкреслять вигини фігури і подовжать ноги. Джинси пошиті з якісного деніму — 100% бавовни у складі. В них комфортно в будь-яку погоду. Модель доповнена п'ятьма функціональними кишенями. Завдяки базовому чорному кольору та фасону, що вдало підкреслює переваги фігури своєї володарки, ця модель джинсів стане улюбленицею у твоєму гардеробі.

Основні переваги:

акцент — об'ємні волани на талії
базовий чорний колір
універсальний фасон
«дихаючий» натуральний матеріал

Створюй стильні святкові образи з акцентом на талії. Для тих, хто любить елегантне вбрання з лоском, хто не боїться поєднувати в одному образі декілька акцентних деталей: рекомендуємо створити look з неймовірним ефектом жіночності та витонченості.
Наприклад:
1. Поєднуй джинси з топом-бюстьє з атласу або кроп-топом з паєтками на тонких бретелях, прозорою чорною накидкою довжиною до щиколоток, замшевими босоніжками із зав'язками-стрічками. Додай до образу сумку-рідикюль із металевою ручкою та кілька тонких ланцюжків різної довжини на шию.
2. Одягни джинси з боді з леопардовим принтом з квадратним глибоким вирізом горловини або коміром-стійкою, подовженим вельветовим жакетом прямого крою, прозорими туфлями-човниками зі шкіряним миском і п'яточкою або ботильйонами на високих товстих підборах. Обіграй образ шкіряним ременем, каркасною міні-сумкою або клатчем та масивними сережками-кільцями.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Другой

Похожие товары