Все категории
Добавить товар

Кольорові легінси lores "monica/1" 90 den

289 грн
Описание

Легінси Lores "Monica/1" 90 den.

Модель дуже гарно виглядає на фігурі,як друга шкіра!

Короткі безшовні легінси, мікрофібра 3D.
Жіночі короткі легінси Lores - це класична модель довжиною нижче коліна - ідеально підходить для активного способу життя,а також для танців,виступів,тренажерного залу,фітнесу,йоги.
Поєднується з сукнями, туніками та блузами, підкреслюючи жіночні форми стегон і литок. Короткі легінси – це той елемент гардеробу, з яким легко створювати укладки.

Короткі легінси в поєднанні з кедами будуть виглядати дуже по-дівчачому, а на високих підборах відмінно зарекомендують себе під час танцювальної вечірки. Замовляйте класичні легінси і доповнюйте свій гардероб цим легким, але виразним аксесуаром!

Розмір: unica(універсальний розмір:S,M,L)
Кольори: antracit, arangio fluo, banana, bianco, bluette, cacao, caffe, cobalto, erba, fuxia fluo, giallo fluo, grigio, grigio 6269, lilla, limone, mango, natutal, nero, nudo, panna, papaya, peltro, pesca, pistacchio, prussia, red, rossa fluo, sigaro, tartora, velvet purple, verde flou, violetto.

Склад:92% поліамід, 8% еластан.
Виробник Італія,запаковано в Польщі.

Жіночі короткі легінси Lores "Monica/1" - це класична модель довжиною ¾, що сягає нижче коліна - ідеально підходить для теплої пори року, поєднується з сукнями, туніками та блузами, підкреслюючи жіночні форми стегон і литок. Короткі легінси – це той елемент гардеробу, з яким легко створювати укладки навесні, влітку та восени.

Короткі легінси в поєднанні з кедами виглядатимуть дуже по-дівчачому, а на високих підборах відмінно зарекомендують себе під час танцювальної вечірки. Замовляйте класичні легінси і доповнюйте свій гардероб цим легким, але виразним аксесуаром!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
fantasy_new
fantasy_new
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Была