Все категории
Добавить товар

Женские шорты для трейла оригинал decathlon kalenji

853 грн с 09 Май - добавляйте в избранное

1550 грн
Описание

Decathlon Kalenji Celan Lari Jogging Trail Wanita Baggy Black Bronze

100% ОРИГИНАЛ
Новые с бирками
рL на бедра 103-108см
Трейловые шорты для путешествий и бега, высокотехнологичные материалы, и продуманные детали. Эта модель подарит вам комфорт, практичность и уверенность в своих новых победах.

ПЕРЕВАГИ ПРОДУКТУ
КИШЕНІ
Шість кишень, дві з яких на застібці-блискавці для транспортування фляг 250 мл.
КОНТРОЛЬ ВОЛОГОСТІ
Сухість під час бігу для більшого комфорту!
ЛЕГКІСТЬ

БЕЗЛІЧ КИШЕНЬ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ!
Поради від Пауліни, менеджера з випуску продукції Evaduct Trail: «Передня кишеня на застібці-блискавці ідеально підійде для телефону, оскільки під час бігу завжди зустрінеться красивий пейзаж, який варто відзняти. Особисто я розподіляю свої гелі та фруктові желе між двома сітчастими кишенями в передній частині пояса. Одну задню кишеню залишаю для сміття, а іншу – для хустинок. І наостанок, задня кишеня на застібці-блискавці вміщає вітровку, або рятівну ковдру, або ж навіть флягу 250 мл».
НОСИ ВСЕ НЕОБХІДНЕ НА ПОЯСІ
Особливістю просторих шортів є зручний вбудований пояс для транспортування. Шорти з завищеною талією розроблені для зручності транспортування необхідних речей. Не тиснуть.
ЗАТЯЖКА УТРИМУЄ ШОРТИ НА МІСЦІ
Затяжку на поясі можна використовувати для кріплення та фіксації вмісту шести кишень під час бігу. Нам подобається її бронзовий відтінок: елегантний і непідвласний часу, під колір застібок-блискавок на двох великих кишенях.
ПОВІТРОПРОНИКНІ ШОРТИ З ТРУСАМИ
Надійна фіксація завдяки вшитим трусам – результату безлічі випробувань, проведених спільно з нашими бігунами. Отже, необхідність носити нижню білизну відпадає. Може здатися дивним, але це лише питання звички! Надійна фіксація, м'якість і легкість дозволять зберегти сухість у спекотну погоду.
ПЛАСТИЧНІ ТА ЛЕГКІ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОМФОРТУ!
Шорти мають ідеальну довжину (не надто короткі і не надто довгі), що запобігає натиранню внутрішньої частини стегон. М'який еластичний матеріал забезпечить свободу рухів під час бігу!
145 г у розмірі M. Приємний на дотик матеріал забезпечує комфорт при носінні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 40/L/48

Похожие товары