Все категории
Добавить товар

Лижні професійні штани ecorepel tchibo 36єр

2200 грн
Описание

Лижні професійні штани з обробкою ecorepel ® від TCM Tchibo.

Німеччина

Розмір написано 36 (європейський). Скоріше на наш 46.

Дивіться мірки:

Довжина: зовнішня 102,5 см, внутрішня 78,5 см

ПОТ 39 см

ПОБ 51,5 см

Посадка: перед 24,5 см, зад 37 см

Половина об'єму по нозі: верх 30 см, низ 25 см

Водо і брудовідштовхуюче екологічне ecorepel ® покриття, тримає стовп води до до 3000 мм. Комплексний чохол-спідниця знизу штанини для захисту від потрапляння снігу всередингу взуття. 5 кишень. Штани на мікрофлісовій підкладці.


Водо і брудовідштовхуюча обробка ecorepel ® відрізняється високою ефективністю, незмивається і не шкодить навколишньому середовищу. Ecorepel - технологія, що захищає від промокання. У ній використовується принцип непромокальності пір'я водоплавних птахів. Технологія заснована на використанні парафіну, який найтоншою плівкою обволікає волокна тканини-основи. Таким чином, знижується поверхневий натяг тканини і краплі води просто скочуються з одягу, навіть якщо вони брудні. На відміну від багатьох інших технологій водонепроникності, ecorepel найбільш натуральна і екологічно чиста, оскільки не використовує фторвуглеців.
Нова обробка не помітна на тканині, не знижує повітропроникність і саморуйнується при утилізації, екологічна. Основна перевага - незмивається при багаторазовому пранні.

Склад тканини: зовнішній поліамід+еластан; підкладка-поліестер.

Колір: сірий, темно-сірий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
Продавец
jt-julia
Фанатка шоппинг
Харьков
46% выполненных заказов
Была

Похожие товары