Все категории
Добавить товар

Лижні професійні штани еcorepel, recco тсм tchibo 34єр

1540 грн с 09 Май - добавляйте в избранное

2200 грн
Описание

Лижні професійні жіночі штани від TCM Tchibo.
Німеччина

Розмір написано 34 (європейський). Скоріше на наш 44.
Дивіться мірки:
Довжина: зовнішня 103 см, внутрішня 78 см
ПОТ 38,5 см (регулюється)
ПОБ 49 см
Посадка: перед 26,7 см, зад 42 см
Половина об'єму по нозі: верх 31 см, низ 24 см

Водонепроникний, вітрозахисний і дихаючий матеріал завдяки високопродуктивного покриття і герметичних швів. М'який і міцний, тримає стовп води до 3000 мм. Відштовхує бруд завдяки екологічно-чистого просочення ecorepel®. Відбивач Recco® забезпечує швидке виявлення у разі лавини. Проміжний шар – заповнення - забезпечує хорошу теплоізоляцію.

Функціональні деталі:
Вищий пояс по спині з флісовою підкладкою і липучками для регулювання ширини.
2 приховані бічні кишені на блискавці на флісовій підкладці.
Профільовані коліна для свободи руху.
Застібки -блискавки внизу для легкого одягання і знімання.
Міцні вставки знизу внутрішньої сторони штанини.
Вставка-снігозахист з нековзним гумовим покриттям.

Водо і брудовідштовхуюча обробка ecorepel ® відрізняється високою ефективністю, незмивається і не шкодить навколишньому середовищу. Ecorepel - технологія, що захищає від промокання. У ній використовується принцип непромокальності пір'я водоплавних птахів. Технологія заснована на використанні парафіну, який найтоншою плівкою обволікає волокна тканини-основи. Таким чином, знижується поверхневий натяг тканини і краплі води просто скочуються з одягу, навіть якщо вони брудні. На відміну від багатьох інших технологій водонепроникності, ecorepel найбільш натуральна і екологічно чиста, оскільки не використовує фторвуглеців.
Нова обробка не помітна на тканині, не знижує повітропроникність і саморуйнується при утилізації, екологічна. Основна перевага - незмивається обробка при багаторазовому пранні.

Водяний стовп: Стовп води є вирішальним критерієм для водонепроникності. Чим вище значення, тим більше матеріал буде стійкий до проникнення вологи. Багато продуктів Tchibo є водонепроникним і перевершує вимоги європейських стандартів. Крім того, шви проклеєні для забезпечення оптимального захисту від вологи.

Spotlight Recco®:
Інтегрована система лавина рятувальних відбивач Recco® дозволяє відшукати розташування Recco®-відбивачів,а так і їх власників, похованих під лавиною. За допомогою спеціального обладнання для рятувальних команд відправляються радіолокаційні сигнали. Вони відображаються на відбивачах Recco® знайдених в одязі лижників і сноубордистів. Це може значно знизити час розвідувальних робіт. Рятувальна система лавина відбивачів Recco® працює без використання батарей.

Склад тканини: верхній матеріал, заповнення, підкладка: 100% поліестер.
Колір: насичений рожевий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
Материал:
Флис
Продавец
jt-julia
Фанатка шоппинг
Харьков
45% выполненных заказов
Была

Похожие товары