Все категории
Добавить товар

Лижні професійні softshell штани tcm tchibo 38єр

2100 грн
Описание

Лижні професійні Softshell-штани від TCM Tchibo
Німеччина

Розмір написано 38 (європейський). Скоріше на наш 48.
Дивіться мірки:
Довжина зовнішня 105 см внутрішня 81,5 см
ПОТ 42 см (регулюються за рахунок липучок по бокам)
ПОБ 50 см
Посадка: перед 24 см зад 39 см
Половина об'єму ноги: верх 29 см низ 25,5 см.

Вітрозахисний, водовідштовхувальний і дихаючий матеріал завдяки захисту Clima. Система захисту Clima - водонепроникна і вітрозахисна мембрана високої продуктивності, яка запобігає переохолодження і зберігає тепло тіла. Верхній матеріал тримає стовп води до 3000 мм. Брудовідштовхуючий завдяки екологічного просочення ecorepel®.
Для зручної посадки штани маєть м'яку і теплу мікрофлісову підкладку з анти-пілінговою обробкою. Еластан для високого комфорту при носінні і оптимальної свободи пересування.

- Липучки на поясі для зручності регулювання
- З високою спинкою, яка закриває область нирок
- 2 бічні кишені, 1 задня кишеня
- Зчленовані коліна
- Застібки -блискавки внизу для легкого одягання і знімання
- Регульована, водонепроникна вставка-снігозахист з нековзним гумовим покриттям
- Відбивачі - Recco® для швидкого визначення жертв лавини
- Вставки знизу внутрішньої частини штанини з міцною структурою -Cordura®

Водо і брудовідштовхуюча обробка ecorepel ® відрізняється високою ефективністю, незмивається і не шкодить навколишньому середовищу. Ecorepel - технологія, що захищає від промокання. У ній використовується принцип непромокальності пір'я водоплавних птахів. Технологія заснована на використанні парафіну, який найтоншою плівкою обволікає волокна тканини-основи. Таким чином, знижується поверхневий натяг тканини і краплі води просто скочуються з одягу, навіть якщо вони брудні. На відміну від багатьох інших технологій водонепроникності, ecorepel найбільш натуральна і екологічно чиста, оскільки не використовує фторвуглеців.
Нова обробка не помітна на тканині, не знижує повітропроникність і саморуйнується при утилізації, екологічна. Основна перевага - незмивається обробка при багаторазовому пранні.

Softshell одяг забезпечує постійний клімат тіла. М'який, легкий та еластичний матеріал забезпечує оптимальну свободу пересування та ідеально підходить для заходів на свіжому повітрі. Softshell одяг захищає від вітру і холоду.

Spotlight Recco®:
Інтегрована система лавина рятувальних відбивач Recco® дозволяє відшукати розташування Recco®-відбивачів,а так і їх власників, похованих під лавиною. За допомогою спеціального обладнання для рятувальних команд відправляються радіолокаційні сигнали. Вони відображаються на відбивачах Recco® знайдених в одязі лижників і сноубордистів. Це може значно знизити час розвідувальних робіт. Рятувальна система лавина відбивачів Recco® працює без використання батарей.

Склад тканини: верхній матеріал: 95% поліестер, 5% еластан; вставки: 100% поліамід (Cordura®); підкладка і мікрофліс: 100% поліестер; мембрана 100% поліуретан.
Колір: темно-коричневий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
Продавец
jt-julia
Фанатка шоппинг
Харьков
44% выполненных заказов
Была

Похожие товары