Все категории
Добавить товар

Marmot дождевик женский xs

2000 грн
Описание

Куртка Marmot women's PreCip NanoPro Jacket - з цього моменту "дощ чи сонце" це не вирок і не ультиматум, а запрошення. Непромокаємий і чудово дихаюча куртка з абсолютно усіма проклеєними швами women's PreCip® Jacket тепер має новий революційний матеріал від Marmot NanoPro™. Крій Angle-Wing Movement™ спеціально розроблений з урахуванням всіх особливостей жіночої анатомії і не сковує руху. Блискавки PitZips™ і кишені Pack Pockets™ доповнюють особливості цієї високоцінної, протестованої на стійкість до будь-якої погоди куртки.

Куртка Marmot women's PreCip Jacket - чудовий варіант куртки зі 100% захистом від дощу і вітру. За допомогою сучасних технологій, типів тканини і крою, ви будете відчувати себе в комфорті в горах, в різних експедиції або на відпочинку з сім'єю. Дана модель є хітом продажів на ринку України. Величезна кількість кольорів і великий вибір розмірів дає можливість підібрати модель виходячи з переваг. Так само, куртка багатофункціональна. Високий воріт захистить від застуди в негоду, зручний крій дозволить вільно рухатися, а технології PreCip® Dry Touch Technology дозволять тілу дихати.

Технологія PreCip™ дає можливість створити дуже легку, компактну, технічну, водонепроникний одяг, з чудовою диханню, і з чудовою захистом від дощу. Унікальна технологія мембранного покриття Marmot PreCip® має великі показники водонепроникності, чудово дихає і більш зручна в носінні. Додаткова наявність у покритті частинок з кераміки дає більшу стійкість до зносу, водонепроникність і покращує технологію сухого торкання - Dry Touch®.

Основні особливості:

Marmot® NanoPro™ водонепроникна/дихаюча тканина
100% герметизація швів
Капюшон має можливість гарного огляду і при необхідності забирається в комір
Вологовідвідний м'який матеріал DriClime® на комірі для захисту підборіддя від зіткнення з застібкою-блискавкою
PitZips™ -водостійкі блискавки в області пахв для вентиляції
Кишені з водостійкими застібками – блискавками Pack Pockets™
Легко упаковується у власну кишеню
Регульовані манжети з липучкою Velcro®
Низ куртки регулюється еластичним шнуром
Angel-Wing Movement™ - анатомічний крій, що забезпечує максимальну свободу рухів рук

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Голубой
Размер:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
Продавец
annasvetlana
annasvetlana
Киев
56% выполненных заказов
Была

Похожие товары