Все категории
Добавить товар

Стеганая куртка бело-молочного цвета basler

532 грн -20% 426 грн
Описание

Basler - бренд преміум-класу родом із Німеччини. Він займається пошиттям одягу для дам категорії plus-size. Жінка, яка носить речі від «Баслер», добре орієнтується в моді та воліє одягатися одночасно стильно та зручно.
🤍Три основні переваги одягу Basler:
💎Різні стилістичні напрямки. В асортименті представлені речі в елегантному та романтичному, спортивному та casual стилі, тому ви можете підібрати вбрання, що відповідає способу життя та смаковим уподобанням.
💎Ідеальні лекала. Бренд спеціалізується на пошитті одягу для жінок з нестандартною фігурою, враховуючи всі особливості повної статури. Вироби комфортно сидять, сильно не прилягають і підкреслюють лише переваги.
💎Висока якість. Модельєри використовують переважно натуральні тканини з невеликим додаванням синтетики для того, щоб річ тримала форму та повільно зношувалася. У колекціях є безліч позицій з шовку, вовни та трикотажу.
🤍 Гарна легенька стьобана куртка молочного кольору. Тканина верху - не можу знайти слова, але вона високої якості, м'яка і дуже приємна на дотик, і красива, і зовсім не дешева!
Стан відмінний, без дефектів або будь-яких нюансів!
Заміри:
Довжина по спині 78 см.
Ширина плечей 49 см, довжина рукава 61 см.
Напівобхват грудей 59 см, талії 58 см, знизу 61 см.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Материал:
Полиэстер
Модель:
Сезон:

Похожие товары