Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Флісова кофта adidas skyclimb fl j jacket

1900 грн
Описание

№8823 Нова з Європи

Утеплена куртка adidas Terrex Skyclimb, що ідеально підходить для негоди під час піших прогулянок , завжди зігріває вас і захищає від негоди.

Terrex Skyclimb, виготовлений з поліестеру та еластану, оснащений новим синтетичним флісом Adidas Pertex® Equilibrium , здатним відштовхувати піт та легкий дощ від вашого тіла, щоб ви залишалися сухими у будь-яких умовах. Його еластичність та легкість забезпечують більшу свободу рухів, що ідеально підходить для підтримки максимальної швидкості при заняттях спортом на відкритому повітрі .

Щоб зменшити опір повітря та забезпечити найкращий захист від холоду, Terrex Skyclimb має облягаючі рукави та тулуб, які послаблюються на грудях, щоб підтримувати максимальну рухливість. Ця куртка також має повну передню блискавку, яка продовжується до регульованого капюшона ; обидві функції щільно прилягають до тіла, щоб забезпечити максимальний захист.

Пара передніх кишень на блискавці дозволяє носити із собою найнеобхідніше або зігрівати руки, коли настав час відпочити.
Флісова куртка Terrex Skyclimb.

Вигляд завжди того вартий.

Флісова куртка adidas Terrex Skyclimb забезпечує захист від вітру, коли ви пробираєтеся в альпійські гори.

Захист від вітру стратегічно розміщений спереду, тоді як еластичний фліс на спині дозволяє зробити багато хорошого, коли ви дістанетеся туди.

ФУНКЦІЇ:

Передні кишені на блискавці.

Еластичний низ та манжети.

Повна блискавка з капюшоном.

94% перероблений поліестер, 6% фліс еластану.

Легкий еластичний фліс.

Куртка із флісу Terrex.

Вітрозахисний WIND.RDY.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • 38/M/46
Продавец
4ornu1
КрамЛьвів
Львов
Был

Похожие товары