Все категории
Добавить товар

Термо куртка лыжная куртка phenix р. xs- s премиум класса

1109 грн
Описание

Якісна лижна куртка Преміум Класу куртка Phenix р. XS- S. Стан ідеальний.

Ергономічний крій
Еластичний внутрішній манжет з отвором для великого пальця
Внутрішня нагрудна кишеня на блискавці
Ski-pass відділення
Гачок для ключів, усередині кишені
Швидкий доступ до плеєра
Антиковзаюча снігозахисна спідниця
Легко і швидко регульований нижній край куртки
Часткова герметизація швів
Водовідштовхувальні блискавки

Технології:
Мембрана Phenix 10 000 мм з високою воднепроникністтю і високими дихаючими властивостями дозволить вам зберігати тепло і відчувати себе максимально комфортно навіть в найскладніших погодних умовах.
Thunderon Digenite Thermo - утеплювач, що містить волокна Thunderon, має властивість затримувати тепло від людського тіла і акумулювати в собі тепло сонячних променів, а так само володіє антибактеріальними властивостями і умінням зменшувати статичну електрику.
2-way Stretch - технологія, яка дозволяє відчувати тепло і комфорт при цьому не втрачаючи рухливості. Завдяки легким і гнучким матеріалами одяг не відмежовує ваші рухи особливо навколо рук, талії .
3-D Air Cutting - ергономічна технологія тривимірного комп'ютерного крою, дозволяє мінімізувати навантаження на ваше тіло там, де це необхідно.
Ergonomic Design - особливе сплетіння волокон, яке дозволяє Вам відчути максимальну свободу в цій ергономічній моделі в будь-який момент часу.
Seamless Laser Cutting - це інноваційна технологія, завдяки якій фірма Phenix досягає високої неперевершеної точності крою. Лазерне різання запечатує край вироба, запобігає зносу краю і появі вільних волокон на краях, стиках і швах. Високу точність лазерного різання забезпечує надвисока локалізація тепла на місці зрізу в виробі.

Довжина спреду 65см, ззаду 67см, ширина по грудях 53см, по стегнах 53см, довжна рукава від плеча 60см, від горловини 70см

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
  • Салатовый
Размер:
  • 36/S/44
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Материал:
Плащевка Нейлон
Модель:
Утеплитель:
Гортекс
Сезон:

Похожие товары