Все категории
Добавить товар

Універсальна демісезонна куртка шведського бренду класу люкс gant

749 грн
Описание

Універсальна демісезонна куртка шведського бренду класу люкс Gant.Стан нової речі, сток.
Незамінна демісезонна куртка приталеного силуету, на підкладці. Ця куртка також має застібку на блискавку та кнопки, комір-стійку з утяжкою, дві бічні кишені з клапанами на кнопках.Низ виробу на утяжці. Вишитий логотип бренду на кишені.Низ рукавів можна регулювати за допомогою кнопок. Куртка виглядає дуже акуратно, підкреслює витонченість фігури, що теж варто віднести до переваг цієї речі. Куртка виготовлена ​​з якісного поліестеру, тому не боїться прання, відрізняється високою зносостійкістю,водо-і вітро-непроникна.Модель при своїй практичності виглядає дуже стильно і привабливо.
Така брендова куртка стане фаворитом у вашому гардеробі.

Розмір S.
-довжина 65
-плечі 38
-пог 48
-пот 45
-рукав 61

Склад:
100% поліестер

GANT – шведський бренд із традиціями, який починав із виробництва сорочок. Тепер в асортименті марки чоловічі та жіночі колекції. Ідеальний крій та якість сорочок, светрів та штанів утримує бренд GANT у статусі культового. Зараз продукцію під маркою Gant можна віднести до преміум класу повсякденного одягу та взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 38/M/46
Материал:
Полиэстер
Сезон:

Похожие товары