Все категории
Добавить товар

Функціональна якісна куртка ексклюзивного австрійського бренду mckinney,exodus 5000

689 грн
Описание

Надзвичайно комфортна демісезонна куртка ексклюзивного австрійського бренду McKinley,exodus 5000.Стан нової речі, сток.
Основна ідея бренду McKinney: функціональний одяг повинен бути яскравим, модним і комфортним.
Незамінна демісезонна куртка з прихованим капюшоном і сітчастою підкладкою. Правильний крій у поєднанні з відповідними тканинами жодним чином не сковує рухи Ця куртка також має застібку на блискавку та кнопки, дві бічні кишені на блискавці, одну внутрішню на блискавці та комір-стійку для додаткового захисту.Водо-і вітро-непроникна.Рівна лінія низу виробу, куліска для регулювання ширини подолу. Рукава на липучках, зручно регулювати. Водо-і вітро-непроникна Високий ступінь водостійкості означає, що куртка може витримувати не тільки вологість і легкий дощ, але і сильний дощ.
Зробити образ стильним та оригінальним вам допоможе така комфортна демісезонна куртка.Розумний вибір для вашого гардеробу!

Розмір XL.
-довжина 70
- плечі 48
- пог 56
-рукав 62

Склад:
100% поліестер

Продукція австрійського бренду McKinley розрахована на любителів активного способу життя, альпінізму, туризму та трекінгу.Комфортний одяг та взуття важливі не лише при занятті спортом. Надзвичайно зручно здійснювати піші прогулянки, або вирушати в тривалий похід у просторому екіпіруванні, яке захищає від усіх неприємних природних сюрпризів. Це зрозуміли багато відомих спортивних брендів. Випускаючи одяг у стилі out-door, багато хто з них досяг досконалості. Але досяг цього напряму австрійський бренд McKinley.
Створена в 1984 році компанія майже відразу стала монополістом у виробництві одягу та аксесуарів на кожен день. Крім того, продукція McKinley розрахована і на любителів активного способу життя, альпінізму, туризму та трекінгу. З кожним роком компанія радує своїх шанувальників новими технологіями та новинками в галузі дизайнерських рішень.
Завдяки унікальній безшовній системі безпеки, одяг має стовідсотковий захист від намокання. Технологія RECCO наділяє продукцію бренду унікальною системою вентиляції та підтримки температурного балансу. Сам одяг від McKinley сконструйований таким чином, що одночасно не сковує рухи і надійно облягає всі ділянки тулуба людини. Рішення співробітників компанії зробити відпочинок максимально безпечним спричинило ексклюзивність McKinley в галузі спорту «від кутюр».

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 42/XL/50
Материал:
Полиэстер

Похожие товары