Все категории
Добавить товар

Лижна зимова куртка schoffel venturi німеччина 48-50 (l-xl)

1350 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Нова, з бирками жіноча зимова куртка Schoffel з мембраною venturi (Німеччина) для катання на лижах, сноуборді та просто активного відпочинку. Дуже тепла, яскрава та гарна. Непромокальна, вітрозахисна, повітропроникна тканина. Змійки YKK. Внизу куртки гумка-затяжка, протисніжна спідниця. Капюшон відстібається, глибина регулюється липучкою. 3 кишені зовні, 3 — всередині. Є внутрішня кишеня для окулярів із ганчіркою. Рукав манжет регулюється липучкою.

Ця куртка одного з найкращих у світі брендів Schoffel, який одягає збірну Австрії по гірськолижному спорту.
Schoffel — німецький бренд, який є на ринку вже понад 200 років, лідер серед виробників одягу для екстремальних видів спорту (горні лижі, альпінізм, туризм), а також активного відпочинку.
Venturi — це ексклюзивний багатошаровий матеріал від Schoffel. Високоефективна мембрана ідеально підходить для активного відпочинку: цей матеріал зручний у носінні, «дихає» й абсолютно не пропускає ні воду, ні вітер. Мембрана Venturi одночасно надзвичайно легка та надзвичайно міцна, ідеально підходить для занять спортом за будь-якої погоди; під час використання в комбінації з різними тканинами така м'яка та легка, що майже не відчувається.
Мембрана «Venturi» витримує водяний стовп 1 см колби заввишки від 15000 мм до 25000 мм (це вкрай гарний показник) і має ще вищі показники повітропроникності, залежно від використаної тканини у виробі.

Розмір вказаний D 42, USA 12. Краще орієнтуватися на заміри (є на фото):
Довжина від коміра 61 см
Довжина рукава від плеча 62 см
Плечі 46 см
Ширина в грудях (НОГ) 58 см
Ширина внизу 58х2.

Продають набагато дешевше, ніж купували, розмір уже не підходить, а місце в шафі займає.
Можу зробити додаткові фото.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Красный
Размер:
  • 40/L/48

Похожие товары