Все категории
Добавить товар

Ексклюзив! куртка від hell is for heroes

2000 грн
Описание

Куртка анатомічно розкроєна з оптимізованими лініями швів, щоб відповідати типу тіла жінок. У результаті виходить одяг, який ідеально адаптується до вашого тіла. Н
Використані легкі тканини, поєднуючи в собі високоізоляційні еластичні тканини та пуховики з високою продуктивністю та легкістю.
Найвищі стандарти: лазерний крій, швів, функціональні деталі,кармани та капюшон, передові модні елементи, а саме 4-х кільовий розтягнутий 15k / 15k vintage print
Щоб забезпечити найвищі стандарти, Hell for Heroes працює лише з кількома надійними та ексклюзивними постачальниками. Кожен одяг ми збираємо вручну і проходить суворі перевірки контролю якості, перш ніж він досягне наших клієнтів.
Голлівудські актори, спортсмени, унікальний вид одиноких людей, які люблять цей одяг- це власна ідентичність, це нескінченний процес. Один куртка може складатися з 750 різних елементів, кожен з яких орієнтований на найвищий стандарт.
КЛІМАТ : "MAKALU 36 °" + primaloft: Ми постійно розсуваємо межі технології тканини, щоб погода ніколи не була занадто холодною, занадто мокрою або занадто теплою. Для високоефективного утримання тепла структура нашого швидкого сухого "MAKALU 36 °" + Primaloft забезпечує впевненість у тому, що зайва волога знищується, швидко висихаючи для підвищення комфорту. Взаємодія тканин гарантує збереження сухості всередині та зовні, навіть якщо активність чергується.
Оптимальна температура тіла є ключовим фактором високої продуктивності. Наша технологія одягу вловлює достатньо тепла і активно підлаштовується під Ваш рівень активності, тому хто б ви не були на схилах або на свіжому повітрі, вам ніколи не заважає холод.
пог 50
пот 42
поб 53
по спинці 63

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Продавец
alayaya
Мріі збуваються
Киев
89% выполненных заказов
Была

Похожие товары