Все категории
Добавить товар

Шикарне пальто - шубка від виробника

4700 грн
Описание

Все та же модна, стильна модель пальто оверсайз (Р-35). Нашого власного виробництва і ми цим дуже пишаємось, як і наші клієнти.
Дівчата, нас не зупинити в пошуках цікавих, достойних тканин. Ще у грудні 2021 ми купили декілька рулонів шикарного справжнього Еко хутро Тедді. Елітна, дуже дорога Італія на закупці, але неможливо розкішна тканина, яка дуже добре тримає форму в наших моделях пальто. Навіть в великих розмірах пальто вона виглядає гарно і привабливо. А пальто з нього не важкі, тепліші, ніж шуби, не громіздкі. Його блиск та перелив закохує в себе.
Кольори, які залишились в цій тканині: коричневий (шоколад) на декілька пальто залишився на пошив. Бежевий (сонячний пісок) Італія закінчився на пошив, бежу поки що не буде. Замовляйте одразу новий колір хутро Тедді молочний, нового постачальника тканин з Туреччини. Якість трішки інша, тільки фактура відрізняється, хутро менш набите. Але все одно м'яка, плотна, тепла. Молочний у наявності, рулон 55 метрів на пошив.

Основні деталі оверсайз Р-35:
Великий англійський, відкладний комірець з широкими лацканами.
Двобортне пальто прямого крою.
Застібка по лівому борту (будь-яка кількість гудзиків). Кожного разу в різних варіантах тканин різна фурнітура.
Прорізні, зручні, глибокі кишені з листочкою, які не випиратимуть.
Пояс в комплекті з основної тканини.
Стандартні лекала по стандартним розмірам оверсайз:
У наявності розміри:
Перший 42-44/другий 46-48/третій 50-52
Інші лекала по великим розмірам шиємо під індивідуальне замовлення, строго по точних замірах клієнта.

На фото товара результат з індивідуального пошиву лекал розміра 54-56, строго по замірам. Це пальто вже давно у вдячної клієнтки. З утеплювачем Слімтекс 100. Індивідуальна довжина, яку захотіла клієнтка, 125 см. Індивідуальна довжина рукава 61 см. Зріст клієнтки 170. На останніх фото клієнтка, для якої шили цю красу під індивідуальне замовлення.
Є і відео огляд з виробництва після пошиву перед відправкою клієнтці.
Залишилось дуже багато фото і відео з різних моделей пальто з різних тканин.
Увага! Цінова політика нашого виробництва залежить від курсу долара поперше, бо тканини, з яких ми шиємо і закуповуємо їх на пошив, ексклюзивні і дуже дорогі, тому вони усі ідеально тримають форму в будь-якій нашій продукції. За тиждень зараз можливо пошити на опт декілька розмірів. Працюємо з 50% предоплатой. Відправки і в Європу, окрім РФ, Білорусі, Молдови.

Своє власне оптове виробництво: Харків.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Материал:
Утеплитель:
Ватин Слимтекс
Сезон:
Продавец
super_palto
super_palto
Харьков
25% выполненных заказов
Была

Похожие товары