Все категории
Добавить товар

Елегантне вовняне(67%) пальто відомого шведського бренду h&m

468 грн
Описание

Елегантне вовняне(67%) пальто відомого шведського бренду H&M.Стан нової речі, сток.
Елегантна та жіночна модель виконана з пальтової тканини меланж, що містить вовну (67%). Це пальто стане улюбленим у вашому гардеробі - м'яка і приємна на дотик тканина, яка добре зігріє восени у примхливу погоду і дозволить Вам насолоджуватися погодою в прохолодні дні. У ньому Ви завжди виглядатимете стильно і сучасно. Приталене пальто завжди надає образу витонченості та елегантності. В якості декору виступають клапани з гудзиком.

Розмір XS.
-довжина 77
-плечі 36,5
-пог 42
-пот 42
-рукав 60

Склад:
67% вовна
16% акрил
14% поліестер
3% бавовна

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Материал:
Полиэстер Хлопок Шерсть
Сезон:

Похожие товары