Все категории
Добавить товар

Розкішна жіноча демісезонна парка від tcm tchibo (чібо), німеччина, m-l

960 грн
Описание

Розкішна жіноча демісезонна парка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано M, можливо буде і на L, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2001). Достатньо щільна, але без утеплення, тепла весна-осінь. Розкішна якість.
__________________________
напівобхват грудей - 54 см
напівобхват талії - 52 см
напівобхват внизу - 54 см
довжина від плеча - 85 см
рукав - 64 см
плечі - 40 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Гібридна куртка. Спорт зустрічає стиль. З цим подовженим гібридним пальто серця всіх шанувальників моди б'ються швидше, адже чорні спортивні деталі у поєднанні із сірими елементами надають пальті сучасного вигляду.

Модний захист із розумними деталями.
Але жіноче пальто, звичайно, може більше, ніж просто добре виглядати: дві великі бічні кишені пропонують достатньо місця, щоб ваш мобільний телефон, брелок тощо завжди були під рукою. А якщо холодний вітер дме навколо вух, його легко позбутися за допомогою капюшона. Затягування також фіксує це, тому голова дійсно добре захищена.

Матеріали тут відіграють ключову роль
Поєднання вітрозахисної тканини та якості сумішевої бавовни робить пальто найкращим вибором для захисту від негоди. Легкі матеріали та двостороння система блискавки також роблять його більш комфортним та означають, що ви взагалі не захочете знімати пальто.
колір
Верес сірий
Стегна чорна
матеріал
52% поліестер, 48% бавовна
Вставка 100% поліамід.

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Материал:
Комбинированные с хлопком
Утеплитель:
Без утеплителя
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары