Все категории
Добавить товар

Класичний бавовняний жакет відомого нідерландського бренду мexx

237 грн
Описание

Класичний бавовняний жакет відомого нідерландського бренду Мexx. Стан нової речі, сток.
Комфортний жіночий піджак з довгим рукавом допоможе створити весняний, романтичний і жіночний образ. Жакет буде доречний і на роботі, і на побаченні. Короткий піджак візуально додає сантиметри до зростання і відкриває жіночні, округлі стегна, додаючи силует фігурності. Глибокий трикутний виріз робить акцент на грудях. Виріб з класичним коміром з лацканами та застібкою на гудзики. Доповнений прорізними кишенями. Жакет із натуральної еластичної бавовняної тканини довговічний та міцний. Він довго збереже насиченість кольору і виглядатиме розкішно протягом довгих років.

Розмір М.
-довжина 56
-плечі 40
-пог 46
-пот 40
-рукав 63

Склад:
98% бавовна
2% еластан
підкладка:
100% ацетат

Mexx - торгова марка, під якою нідерландська компанія Mexx Group B.V виробляє товари модної індустрії: одяг (для жінок, чоловіків, підлітків та дітей), аксесуари, парфумерія та товари для дому. За допомогою франчайзингу фірмові магазини відкриті у всьому світі.
Ключовими особливостями Мехх вже багато років є талановиті дизайнери з усього світу, які зі знанням справи поєднують різні види матеріалів. Навіть якщо речі містять у собі велику кількість акрилу або поліестеру - це завжди були і є вдалі моделі з дотриманням всіх норм і правил виготовлення якісного товару.
Колекції постійно модні, стильні, актуальні, що приваблює натовпи модників і модниць по всьому світу. Mexx намагається бути в тренді постійно, тому творці колекцій доповнюють і створюють щось нове приблизно раз на місяць. Інакше не вдасться конкурувати з іншими марками.
Товари Мехх часто зустрічаються скрізь. Білборди із зазначенням даної марки, фотографіями знаменитостей, в одязі бренду, на обкладинках глянсових журналів, безперервно на увазі. Це яскравий доказ того, що та мрія, з якою так довго жив Раттан Чадха, нарешті здійснилася. Мехх став популярним і злазити з цього п'єдесталу не збирається.
Багато модних критиків охарактеризували Мехх одягом для людей. Адже дійсно, одяг, що продається, виготовляється в чудовій якості, він покликаний задовольняти різні запити. В даний час Mexx символізує нові враження та емоції, які заряджають оптимізмом та готовністю круто змінити життя. Бренд не ділить людей за їхнім соціальним статусом чи професією, його мета в іншому. Мета створювати якісні моделі для реальних людей та орієнтуватися на попит покупця, його бажання та особливості характерів. Саме таке просте та щире ставлення до клієнтам надає Mexx індивідуальності, підкреслюючи справжню націленість на покупця.
Активна життєва позиція, позитивний настрій, які постійно пропагує бренд, є у всіх лінійках марки, і закликає до покупки щохвилини.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 38/M/46
Материал:
Хлопок Эластан
Сезон:

Похожие товары